Seuraavaksi pitäisi varmaan alkaa käsittelemään pakastettuja hiiriä: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2162059 Siis ihan oikeasti käsittelemään. Jos nyt ei hiiriä, niin ainakin hiirten höysteinä olleita kasviksia. Meiltähän löytyi pakkasesta peräti kolme pussillista tuntomerkit täyttävää tuotetta! Jei!
Näitä uutisiahan on alkuvuoden(?) aikana tullut useampiakin luettua, mutta tähän asti tuotteet ovat olleet erimerkkisiä, kuin omat einekset. Ei ole paljon jaksanut välittää, mistään boikotista puhumattakaan, kun ei ole hiiriä näkynyt. Mutta onhan tuo nyt melko epämiellyttävä ajatus -varsinkin näin "kasvissyöjän" näkökulmasta, että sitä saattaa jotain hiiren varvasta pureskella vaikkapa kiinalaisena sienenä. Se vaan on niin uskomattoman helppoa, halpaa ja kätevää (sekä myös herkullista) nakata pussista vihannekset pannulle tai kattilaan tekeytymään! Meidän taloudessa menee keskimäärin ehkä pussillinen per päivä jotain pakasterehuja. Jäisi se paljon puhuttu puol kiloa päivässä taatusti harvemmaksi ilman pakastevihanneksia. Ainakin talviaikaan.
Eilisillan ateriamme, joka ei tällä kertaa sisältänyt lainkaan pahamaineisia pakasteita.
Pizza:
Pohja: Sämpyläjauho, vehnäjauho, oliiviöljy, hiiva, vesi, suola, pellavansiemeniä, seesaminsiemeniä.
Täyte: Paistettua sipulia (keltainen, punainen ja valkoista) haudutettuna tomaattikastikkeen, oreganon, mustapippurin ja basilikan kanssa. Msc-merkitty tonnikala, aurinkokuivattu tomaatti valkosipuliöljyssä, tomaatti, ananas, pepperoni, jalapeno ja "juustona" Alpron (SE OIKEASTI maustamaton) soijajugurtti.
Ja oli muuten ERINOMAISTA pizzaa (vaikka itse sanonkin). Pohjakin onnistui täydellisesti, en tiedä maltoinko kaulita taikinan tarpeeksi ohueksi tällä kertaa, oliko se se oliiviöljy, vai tuleeko hiivalla yksinkertaisesti parempi pohja, kuin leivinjauheella (jolla usein tulee tehtyä)? Nom nom!
Tänään illalla

(Kuva: google)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti